Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Uçar, yeni yılın, ülke ve millet için hayırlara vesile olmasını dileyerek, 2017'nin Sason İlçemiz için daha büyük ve etkin projeler hazırlayacaklarını belirtti.

Yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni eden Uçar mesajında şunları aktardı:

"Sason Belediyesi olarak geride bıraktığımız 2016 yılı içinde bir çok projeye imza attık, İlçemiz için müjdelediğimiz önemli projelerin Başında olan Kilitli parke taşı,Asfalt yol, Köprü ve Menfez çalışmalarını 2016 yılında yapmış bulunmaktayız . 2017 yılı ise daha büyük ve etkin projeleri sunacağımız yıl olacaktır. 2017' nin, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, İlçemizde görev yapan tüm kamu personelinin , mesai arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının, esnafın, özel sektör çalışanlarının ve tüm Sasonlu hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım. 2017 de herkese, mutluluk, sağlık ve başarılar dilerim.
Sason Belediye Başkanı
Cuma Uçar