Van Çaldıran ilçesine tayini çıkan Sason Kaymakamı sayın Tekin Dündar onuruna, Belediye Başkanımız Cuma Uçar tarafından veda yemeği verildi.

Sason Belediyesi tarafından İlçemiz Kaymakamı sayın Tekin Dundar için Düzenlenen veda yemeğine İlçemizin Köy ve Mehele Muhtarları, Kurum Amirleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda Vatandaş katıldı.
Sason da görev yaptığı süre içinde her kurumla olduğu gibi Sason Belediyesi ile de uyum içinde çalıştıklarını belirten Sason Kaymakamı Tekin Dundar, ‘’Belediye Başkanımız ve ekibi ile görev yaptığımız süre içinde uyumlu çalıştık. Halkla ve kurumlarla hep iç içe olduk. Sason’da görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu belirtti. 2 yıl boyunca birlikte çalıştığımız Sason Belediye Başkanımız Cuma Uçar’a teşekkür ediyorum.’’ dedi.
Kaymakam Tekin Dundar’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Cuma Uçar, “Kaymakamımız ile görev yaptığı süre boyunca istişare içinde çalıştık. Sayın Dündar’a ilçemize yapmış olduğu hizmetler için teşekkür edip, yeni görev yerinde başarılar dileyerek Kaymakam Dündar’a bir Plaket takdim etti.

26.12.2016