Belediye Başkanı Cuma Uçar Saadet Pratisi genel Başkanı Temel Karaöollaoğlu'na Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Belediye Başkanımız Sayın Cuma Uçar ,Saadet Partisine Yeni seçilen genel Başkan Sayın Temel Karamollaoğluna hayırlı olsun Ziyaretinde bulundu. Hayırlı olsun ziyaretine giden Başkan Uçar ile beraberinde Batman Saadet Partisi İl başkanı sayın Mehmet Fırat ve Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı ve Mahalli İdareler Başkanı sayın İlyas Tongüç ile ziyarette Bulundular. Ziyaretin Samimi bir ortamda ortamda geçtiğini belirten ,Uçar Genel başkan ziyaretimizde İlçemizde gerçekleştirdiğimiz projeler ve ilçemiz hakkında bilgi vererek İlçemizde yapmak istediğimiz projeler hakkında ve Ülkemizde oluşan olumsuz olaylar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Saadet Partisi genel Başkanı sayın Temel Karamollaoğlu İlçemiz için hazırlanan projeler için her zaman hazır olduklarını ve yardımcı olacaklarını belirterek başkan Uçar'a başarılar diledi.

18.12.2016