SASON'DA KIŞ BİLE YOL ÇALIŞMASINI ENGELLEMİYOR..

Sason Belediyesi, genellikle yaz aylarında yapılan yol çalışmalarına, kışın soğuk ve yağmura rağmen yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Konuyla İlgili açıklama yapan Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar,yol yapım çalışmalarının sonuna yaklaşmışken yol hizmetine bahane yaratarak ara vermek gibi bir lüksümüz olamaz dedi, Çünkü yol medeniyettir medeniyetin gerisinde kalamayız dedi.
Uçar 2016 yılında Halkımıza Hizmet odaklı planladığımız 12 adet Köprü ve menfez yapımı,Yol genişletme ,İstinat Duvarı, Kilitli Parke taşı , Asfalt ve yaya kaldırımı yaptık dedi.Bu hizmetleri imkanlarımızın kıtlığına rağmen yapıyoruz.Yaptığımız Bu yapılar, ekonomik olarak biraz düzeldiğimiz zaman neler yapacağımızın bir göstergesidir. Halkımız sabır göstererek bize her zaman destek oldu. Sabrın sonuna yaklaşıyoruz dedi.

15.12.2016