Belediye Başkanımız Cuma Uçar ın talimatıyla 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Belediye personeli sabah okula giden Öğretmenlere ve İlçemizdeki Okulları ziyaret ederek öğretmenlere karanfil dağıttılar. Öğretmenlik mesleğinin çok kutsal bir meslek olduğuna değinen Başkan Uçar; Öğretmenlerimiz yaz , kış demeden Ülkemizin 4 bir tarafını dolaşan fedakar insanlardırlar, Biz öğretmenlerimizi bu anlamlı günde yalnız bırakmayarak Okullarımızı ziyaret edip öğretmenlerimize karanfil vererek Öğretmenler günlerini kutladık. Öğretmenlerimizi biz kurumumuz olarak hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Belediye Başkanı uçar Bu anlamlı günde tekrardan bütün Öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyorum dedi.

25.11.2016