Sason Belediyesi İlçenin Çehresini Değiştirmek adına Tüm Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Eş zamanlı 8 mahallede çalışmalarına devam eden ekipler, Asfalt ve tüm çalışmalarının sonuna yaklaştıklarını belirtiler.
Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Başkan uçar ilçemizin çehresini değiştirmek adına ekiplerimiz yoğun bir çalışma temposu sergiliyor dedi. Uçar İlçemiz genelinde asfalt, Kilitli Parke taşı. İstinat duvarı, Kaldırım, Köprü, Menfez ve Kanalizasyon çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor dedi.
Uçar ; Yol çalışmaları ve çevre düzenlemeleriyle birlikte vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeye çalıştık. Vatandaş odaklı yürüttüğümüz hizmet çalışmalarımız öncelikle halkın taleplerine cevap verebilmektir.Bu yılki Çalışmalarının sonuna yaklaşıldığını belirten Uçar;İmkanlarımız ve gücümüz yeterse İnşallah önümüzdeki yıl geri kalan ve hizmet bekleyen Mahallerimizde çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettireceğiz dedi.Başkan Uçar İlçemizin çehresini değiştirmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edileceğini belirtti.

16.11.2016