Sason Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirmek adına çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. İlçe genelinde yol, Köprü ve Menfez çalışmalarının yapımına ve devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan belediye başkanı Cuma Uçar; Sason ilçesinde yaşanan yol sorununa uzun ömürlü ve kalıcı çözüme kavuşturmak adına ilçe genelinde birçok mahallede kilit parke taşı döşeme çalışmaları ve asfaltlama çalışmalarının yapılacağını bildirildi. Devam eden çalışmaları her fırsatta yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Uçar ‘ çalışmalar İlçe çehresinin değişimini sağlarken, yol çalışmaları ve çevre düzenlemeleriyle birlikte vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeye çalıştık. Vatandaş odaklı yürüttüğümüz hizmet çalışmalarımız öncelikle halkın taleplerine cevap verebilmektir. İlçemizin çehresini değiştirmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz’ dedi.
13.11.2016