Sason Belediyesi kış aylarına hazırlık amaçlı Dağ, Taş dememeden Köprü ve menfez çalışmalarına başladı.

Sason Belediyesi Dağ Taş Demeden her Mahalleye hizmet götürmeye devam ediyor. Uzun süreden beri hizmet görmeyen Mahallerde Köprü ve Menfez Çalışmalarına başladı. Kış ayında oluşabilecek sel taşkınlarına yönelik tedbir amaçlı çalışmalara da şimdiden başlayan Sason Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Sason Belediyesi adeta inşaat alanına çevirdiği Sasonda Yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarının yanı sıra aşırı yağışlar nedeniyle sulama kanalı ve dere yataklarında zaman içinde ihtiyaç duyulan noktalarda, Köprü ve menfez çalışması başlatıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cuma UÇAR; aşırı yağışlardan oluşacak tehlikelere karşın şimdiden çalışmalara başladıklarını belirtti. Kayabaşı Mahallesi, Sevek Mahallesi , Orta Mahalle köy yolu caddesinde,Gürpınar Mahallesi,ve Karşıyaka Mahallelerinde toplamda 12 adet menfez konulacağını ifade eden Başkan Uçar, böylece araç ve yayaların ulaşımını güvenli bir şekilde sağlayacaklarını kaydetti.

12.11.2016