Sason Belediyesi tarafından Sason genelinde kilitli parke taşı döşeme ve asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

. Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar İlçede devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, Çalışmalar hakkında bilgi veren, Uçar 2016 ve 2017 yıllarında hedeflediğimiz 7 kilometre asfalt ve 65,000 metrekare kilitli parke taşı döşenecek dedi.

Sason Belediyesi Yeşiltepe Mahallesinde bulunan Şeyh MAHMUT Hazretleri Türbesi ve mezarlık yolunda kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Özellikle kış aylarında yağışların etkisiyle mezarlığa ulaşımın çok zorlaştığını ifade eden vatandaşlar, Belediye Başkanına teşekkür ettiler.

Sason Belediyesinin Şeyh Mahmut türbesine ve mezarlık yoluna kilit parke taşı döşemeye başlamasının kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirten Yeşiltepe Mahallesi sakinleri, “Mezarlıklar bizim kutsal mekanlarımız. Yıllardır bu hizmeti bekliyorduk. Sason Belediyesinin maneviyatımıza gösterdiği saygıdan dolayı Belediye Başkanımız Cuma

21.10.2016