Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar ve Yücebağ Belde Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya Saadet Partisi eski Genel Başkanı Recai Kutan’ı ziyaret ettiler. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarete,Sason belediye Başkanı Cuma Uçar bu hem bir nezaket ve teşekkür ziyaretidir dedi.Uçar ziyaret ile yaptığı açıklamada hazırlamış olduğumuz projelerin onaylanmasında desteklerinden dolayı partimizin eski genel başkanı sayın Recai Kutana teşekkür ettik dedi. Saadet Partisi Eski Genel Başkanı Recai Kutan da Saadet partisi Sason ve Yücebağ Belediye Başkanlarına çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.
30.9.2016