Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar; 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkanımız Cuma Uçar mesajında, “Vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü ile milli birlik ve beraberliğimizin bekası uğruna üstün fedakârlıklar göstererek canı ve kanı pahasına göğsünü siper etmiş ve gazilik mertebesine ulaşarak bu nişanı bir ömür boyu gururla taşımış gazilerimizin, Gaziler gününü kutluyorum dedi. Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz günü şehadete erişen Şehitlerimiz ve Gazilerimize ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş olan tüm gazilerimizi minnetle yad ederken, Hayatta olan tüm gazilerimi zinde Gaziler gününü kutluyorum dedi.
18.9.2016