SASON BELEDİYESİ İLÇEDEKİ TUM SU DEPOLARIN’ DA BAKIM VE ONARIMA BAŞLADI

SASON BELEDİYESİ İLÇEDEKİ TUM SU DEPOLARIN’ DA BAKIM VE ONARIMA BAŞLADI Bakım ve Onarım hakkında bilgi vere Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar konuyla ilgili şunları aktardı. Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar; İlçe halkının sağlıklı ve uzun ömürlü, kesintisiz su hizmeti alabilmeleri için tüm önlemleri aldıklarını belirterek, Yeni bir su kuyusunu daha faaliyete geçirdiklerini belirtti, Bakım ve onarım çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Uçar; Sason İlçesi sınırları içerisinde bulunan tüm su depoları, kuyu ve pompa istasyonları için geniş çaplı bir bakım ve revizyon çalışması gerçekleştiriyoruz dedi. Başkan Uçar; Her vatandaşımızın içme suyunu kaliteli kullanabilmesi ve sağlığa uygunluk konusunda problem yaşamaması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirti, Başkan Uçar Depoların durumuna göre temizliklerinin yapılacağını etaplar halinde tüm içme suyu depolarının temizleneceğini aktardı. Başkan Uçar temizlik çalışması sayesinde halkımızın kullanımına daha sağlıklı içme suyu sunulacağını aktardı.
31.8.2016