Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar son günlerde ülkemizin (Gaziantep,Van,Bitlis,Elazığ) gibi çeşitli İlerinde yaşanan terör saldırılarını sert bir dille kınarken hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet Yaralılarda acil şifalar diledi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar ;Terör saldırıları, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, milletimizin huzur, barış ve istikrarını hedef almaktadır. Büyük mücadeleler sonucunda beraberce kurduğumuz aziz vatanımızı bölmek isteyen insanlıktan nasibini alamamış hainler, milletimizin aklıselim ve sağduyusu sayesinde çirkin emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır dedi. Milletimizin başı sağ olsun.
22.8.2016