Sason Belediye Başkanı Uçar “ 7 Ağustos’ta Demokrasi zaferini taçlandıralım”

Sason Belediye Başkanı Uçar

“ 7 Ağustos’ta Demokrasi zaferini taçlandıralım”

Sason belediye Başkanı Cuma Uçar, Sason halkına 7 Ağustos Pazar günü saat 17.00 de Batman Valiliği önünde gerçekleştirilecek Demokrasi ve şehitler mitingine katılım çağrısında bulundu.

Başkan Uçar Çağrısında “ Ülkemizin birliğine ve geleceğine, demokrasiye, sivil siyasete kastedenlere karşı durabilmenin, darbeye verilecek en iyi cevaptır.15 Temmuz gecesi inanç, görüş, siyasi parti farkı gözetmeksizin ülkemizin ve milletimizin istiklali ve istikbali için günlerdir meydanlarda demokrasi nöbeti tutan halkımızın bu tavrı, her türlü takdirin üzerindedir. Şimdi ise 7 Ağustos Pazar günü Batman Valiliği önündeki 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' ile demokrasi nöbetlerini taçlandıracağız.Tüm halkımızı Ağustos 2016 Pazar günü saat 17:00'de Batman Valiliği önünde yapılacak olan ''Demokrasi ve Şehitler Mitingine'' kadını-erkeği, yaşlısı-genci ile 7’den 70’e herkesi bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Not; İlçemiz Cumhuriyet Meydanından Belediye Araçlarımız Demokrasi Mitingine Gitmek Üzere ücretsiz yolcu taşıyacaktır.

6.8.2016