İlçe Halkından Gelen aşırı şikâyetlerden dolayı, Belediyemiz sokaklarda gezen başıboş hayvanlar için anons yaparak Büyük Baş Hayvan Sahibi olan vatandaşlara uyarıda bulundu.

Belediye hoparlörlerinden hayvan sahiplerine uyarılar yapılarak cezalandırma yapılacağı duyuruldu. İlçede trafikte büyük tehlike oluşturan, görüntü ve çevre kirliliğine yol açan başıboş hayvanlar için, ilçe merkezinde toplatma kararı aldıklarını belirten Başkan Uçar, uyarıya rağmen bu hayvanların tekrar başı boş caddelere bırakılmaları durumunda cezai işlem uygulanacağını belirti İlk etapta yakalanan başıboş hayvanlar, belediyemiz tarafından toplatılacak ve hayvan sahiplerinin gelmesi durumunda ilk önce uyarı yapılacak ardından aynı kişilerin hayvanlarını başıboş bırakmaları halinde para cezası ile cezai işlem uygulanacaktır dei . Uçar Halkımızın bu konuda daha duyarlı olmasını önemle rica ediyoruz” dedi.

23.7.2016