Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde gerçekleşen hain terör saldırısı nedeniyle bir kınama mesaj yayınladı.

Başkan Uçar, mesajında şunları söyledi: Kutsal Ramazan ayında Masum İnsanların canına kast edilerek düzenlenen hain terör saldırıyı şiddetle kınadığını ifade eden, Uçar İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde ülkemizin birlik ve beraberliğine zarar veren hain teröristlerce yapılan bombalı saldırı sonucu şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyor ve tüm  yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.

29.6.2016