Sason Belediyesi vatandaşlara çağrıda bulunarak, şebeke suyu ile bahçe sulanmamasını,halı ve araç yıkamalarında suyun tasarruflu kullanılmasını istedi.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte aşırı su kullanımı ve yaşanan su israfına ilişkin Sason Belediye Başkanı Uçar'ın yaptığı açıklamada, vatandaşların suyu tasarruflu kullanmalarını isteyerek, içme suyunun bahçe sulamalarında kullanılmamasını halı ve araç yıkamalarında da suyun tasarruflu kullanılması çağrısında bulundu. Açıklamada, suyu kullanırken dikkatli olunmalı ve tasarrufu elden bırakmamalıyız. Gelecekte su sorunu yaşamamak için tedbiri bugünden almalıyız. Vatandaşlarımızın suyu israf etmemesi, bahçe sulamaması,halı ve araç yıkamalarında ise suyu tasarruflu kullanmaları gerekmektedir. Su kaynaklarımızı korumanın ve gelecek nesillere aktarmanın en iyi yolu suyu bilinçli kullanmaktan geçmektedir. Suyumuzu tasarruflu kullanalım, sürekli kullanalım. Abonelerimizden suyu özenle ve bilinçli kullanmalarını ve israftan kaçınmalarını rica ediyoruz.Başkanı Uçar; Kurum olarak su tasarrufuyla ilgili mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Konu hakkında herkesin gereken hassasiyeti göstereceğini bekler, saygılar sunarız.

15.6.2016