Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüş Batman İl başkanı Mehmet Fırat,Diyarbakır İl başkanı Fesih Bozan Sason Belediyesini ziyaret ettiler. Belediye Başkanımız Uçar, Tongüş ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Ziyarette konuşan Tongüş, Saadet Partisi'nden seçilen belediyeleri tebrik etmek ve çalışmaları hakkında bilgi almak için ziyaret programı düzenlediklerini dile getirdi. Çalışmalarından dolayı Uçar'ı tebrik eden Tongüş, şunları kaydetti: "Belediye Başkanımız Cuma Uçar'ın borç ödemede çok has olduğunu duyduk. Bildiğiniz gibi belediyeler genellikle borç ödemelerinde bu kadar hassas değiller. Bunun için de Uçar'ı ayrıca tebrik ediyorum. Sason halkına da partimizi seçtiği için çok teşekkür ederim." Belediye ziyaretinin ardından Sason Kaymakamı Tekin Dundar'ı ve İlçe Müftülüğünü ziyaret eden heyet , daha sonra ilçeden ayrıldı.
31.5.2016