Sason Belediyesinin Temizlik Çalışmaları Sason Belediyesi tarafından ‘Daha güzel ve daha temiz bir Sason için’ başlatılan temizlik kampanyası projeye dönüştürüldü.

Sason Belediyesinin Temizlik Çalışmaları
Sason Belediyesi tarafından “Daha güzel ve daha temiz bir Sason için el ele” şiarıyla her ay başlatılan temizlik kampanyası, uzun süreli bir projeye dönüştürüldü. Başlatılan temizlik kampanyası projesi çalışmalarına Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar; ve tüm belediye personelleri katıldı. Başkan Uçar, temizliğin sadece bir gün ile sınırlı olmadığını devamlı olmasının gerektiğini ve böyle anlamlı bir temizlik kampanyasını projeye dönüştürdüklerini dile getirdi.
Kampanyanın sürekli olması gerektiğini belirten Uçar, “En iyi temizlik kampanyası çevremizi kirletmemektir dedi. Temiz bir çevre ve temiz bir toplum yaratmak için bu anlamda elimizden geleni yapmalıyız., Bundan sonraki Belediyecilik ve yönetim anlayışımız daima temiz çevre, ekolojik bir kente yaşayan insanların daha sağlıklı yaşamaları için belediye olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız” Uçar bu ayki temizlik çalışmalarımız dört kola ayrılarak ilçemizin dört yanını temizlemektir dedi.

18.5.2016