Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar’ın talimatlarıyla devam eden boya çalışmaları ile ilçemiz güzel bir görünüme kavuşuyor. Sason Belediyesi boya ekipleri, ihtiyaç duyulan noktalarda gerçekleştirdiği boya çalışmalarıyla ilçenin dört bir yanını renklendiriyor, bu kapsamda ,İlçe Merkez Camisi boyarken, Güzel bir görünüme kavuşacaktır Sason Belediyesi’nin bu çalışmaları vatandaşların da beğenisini kazanıyor. Sason Belediyesi’ne bağlı boya ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sason Belediyesi tarafından devam eden boya çalışmaları, farklı yerlerdeki boya çalışmaları da bulundukları alanlara renk katıyor.

27.4.2016