Belediyemiz Çevre Temizliğine Devam Ediyor

Sason Belediye Başkan’ı Cuma Uçarın uygulamaya geçirdiği temizlik çalışmaları 15 günde bir periyodik olarak tüm belediye çalışanlarının katılımıyla çevre temizlik çalışmaları devam ediyor.
Temiz bir İlçe kültürümüzün de aynası olması gerektiğini söyleyen Uçar, ”Temiz bir çevre, temiz bir İlçe yaratmak için insanları bilinçlendirmemiz gerekiyor. Bu konuda elimizden geleni yapacağız. Vatandaşlarımızdan rica ediyoruz çevremizi temiz tutalım bu noktada çöplerimizi gelişi güzel atmayalım. Çöp konusunda halkımızdan daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. Dedi.
Uçar, ”Sokak süpürme aracımız her gün temizlik yapıyor. Yine sokak temizleme personellerimiz var. Her sokağa temizlemeye çalışsak ta vatandaşlarımızın duyarlı olmayınca temiz bir çevre mümkün değil. Çevreyi kirletme alışkanlığı sorununu ortadan kaldırmak için bilinçlendirme olması gerekiyor. Bu konuda Kirletmemeyi öğretmek adına herkesi bu konuda duyarlı olmaya çağırıyoruz. Şeklinde konuştu.

18.04.2016