Sason ilçemizin tekinler Mahallesinde Ömer Arslan isimli vatandaşımızın evinde çıkan yangına itfaiye ekipleri anında müdahale ederek yangının büyümesini önledi.
Tekinler Mahallesi Köy yolu caddesindeki yangın ihbarı alan İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek belirtilen adresteki 3 katlı binanın Bodrum katındaki yangını söndürdü. Yangının evin oturma odası kısmında meydana geldiği bildirildi.
Zabıta Memuru Uğur Uçarın konuyla ilgili açıklamasında Sebebi elektrikliısıtıcıdan kaynaklandığı tahmin edilen yangına Sason Belediyesi İtfaiye ekipleri Tekinler Mahallesindeki yangına anında müdahale ederek ,Bu noktada yaşanan yangının söndürülmesi için gerçekleştirilen çalışmalar esnasında da can güvenliğini sağlamak ve mal güvenliğini en az seviyeye indirmek için tüm gücümüzü ortaya koyup yangını büyümesini engelleyerek yangını söndürdük dedi.

18.04.2016