Sason Belediye Başkanı Cuma UÇAR Sason İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programına katıldı. Her yıl geleneksel olarak 10-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in doğumunu simgeleyen Kutlu Doğum Haftası için İlçemiz Sason Çok amaçlı Döğün ve konferans salonunda program düzenlendi. Kutlu doğum Haftası programına İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, Batman İl Müftüsü Turgut Erhan ile Sason ilçesi kamu kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İl müftüsü ve Sason ilçe müftüsünün günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından,Kuran okunarak devam etti. Yeni Mahalle Kuran Kursu öğrencilerinin ve Karşıyaka Okulu öğrencilerinin İlahi dinletileri sonrasında program sona erdi.
12.04.2016