Sason Belediye Başkanı Cuma UÇAR Regaip Kandili Kutlama Mesajı yayınladı

Sason  Belediye Başkanı Cuma UÇAR mesajında; “Yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun ki, bir rahmet ve mağrifet mevsimi olan mübarek Üç Aylara kavuşmuş bulunuyoruz. “Üç Aylar’’ diye bildiğimiz bu gün ve geceler, Kulun Rabbine daha fazla yakınlaştığı, dargınlıkları, kırgınlıkları bırakıp kardeşlik ve hoşgörü duygularını zirveye çıkarttığı mübarek gün ve gecelerimizdir.Bu güzel günler ve geceler, insanlarımız arasında sevgi ve kardeşlik duygularının kök salıp gelişmesine vesile olmaktadır diyen Başkan Uçar, Bu manevi olgunluğu fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, dargınlıkları ve kırgınlıkları bertaraf etmeli, toplum olarak birbirimize kenetlenip birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmeliyiz’’dedi.

Bu duygu ve düşüncelerle “Regaip  Kandilinizi kutlar; bu gecenin Sasonlu hemşerilerimize, İslam Âlemine birlik, beraberlik, barış ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah'tan dilerim.Cuma Uçar.

07.04.2016