Batman Valimiz Sayın Azmi ÇELİK Sason ilçemizi ziyaret ederek, İlçe Halk Kütüphanesinin açılış törenine katıldı. Kütüphanenin açılış törenine; Valimizin yanı sıra Vali Yardımcısı Cihat ARIK, Sason Kaymakamımız Tekin DUNDAR, Kozluk Kaymakamı Orhan AKTÜRK, Sason Belediye Başkan V. Nedim IŞIK, Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir ÖZER, Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, ilçe yöneticileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Açılış töreninde, Kaymakamımız Tekin DUNDAR ve Valimiz Azmi ÇELİK birer konuşma yaptı. Konuşmasında okumanın önemine değinen Valimiz, kütüphaneden bütün vatandaşların faydalanması temennisinde bulunarak, emeği geçenlere teşekkür etti. Öğrencilerle birlikte açılış kurdelesini kesen Valimiz, kütüphane binasına geçerek incelemelerde bulundu, çalışmalar hakkında yöneticilerden bilgi aldı. Okuma salonu, çocuk kulübü ve kitap kafe gibi bölümlerin bulunduğu Kütüphaneyi gezen Valimiz, kütüphanede bulunan öğrencilerle yakından ilgilenerek, bir süre sohbet etti. Kütüphane açılış törenin ardından ilçe merkezine geçen Valimiz, esnaf ziyaretinde bulundu. Bir çay ocağında oturup vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra İlçe Emniyet Amirliğimizi ziyaret eden Valimiz, ilçede görev yapan emniyet mensuplarıyla bir araya geldi. İlçe Emniyet Amirliği yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. İl Özel İdaresi İlçe Şantiyesine geçen Valimiz, şantiyede kalan işçileri ziyaret ettikten sonra ilçemizden ayrıldı.
05.04.2016