Sason Belediyesinden Rize Ardeşen İlçesine Kardeş Belediye Ziyarti

Sason belediyesinden Kardeş Belediye ziyareti. Sason Belediyesi 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18. ve 74. Maddelerine dayanarak yurt içindeki belediyeler ile Kardeş Kent İlişkisi kurmakta olup, Kardeş Kent İlişkisi ile; ekonomik ve sosyal ilişkileri geliştirmek amacıyla kültür, sanat ve spor gibi alanlarda ortak faaliyet ve projeler gerçekleştirmektedir.Rize deki resmi ziyaret programımızın ikinci gününde Sason ve Ardeşen Belediyelerinin bir araya gelmesini sağlayarak barış,kardeşlik,birlik ve beraberlik adına dayanışma örneklerinin temelleri atıldı.Bu kapsamda Sason İlçemizden 20 Öğrencimizi Rize Ardeşen İlçesi ne geziye götürme ve aynı şekilde Ardeşen ilçesinden de 20 Öğrenci kardeşimizi İlçemize Misafir edip ağırlama kararı alınmıştır. Karadenizliyle Doğulunun kardeşçe birleşeceği ve güzel ülkemizde barış içinde yaşayabileceklerini göstermiş olmanında ayrıca mutluluğunu yaşayıcaz. Çalışmalarımıza destek sağlayan . RİBİAD (Rizeli Bürokratlar, Yöneticiler ve İş İnsanları Derneği) Genel Başkan'ı Erol AYKUT'a Tümbiad Derneğimizin Genel Başkanı Sn. Ufuk BİLGETEKİN'e bu güzelliğin oluşmasına öncülük yapan ve tüm ekibi ağırlayan Ardeşen Belediye Başkan'ımız Sn.Hakan GÜLTEKİN'e,bu çalışmaların oluşumunu yapan Genel Koordinatörümüz Sn.Arif EKŞİ'ye,Sason'da Rafting yapılmasına destek sağlayacak Rafting Federasyon Başkan'ımız Sn.Fikret YARDIMCI'ya , bize değerli görüşlerini sunan Sn.Metin YEREBAKAN hocamıza, Fındıklı ilçemizde bizi misafir eden İlçe Belediye Başkan'ımız Sn.Adnan ÖZBALABAN'a, Başkan Vekili Sn.Murat KÖSEOĞLU'na, Rize Bezinin tanıtımında bize ilgilerini esirgemeyen Halk Eğitim yöneticilerine ve Rize Bürokratlarına, Yöneticilerine, iş İnsanlarına, değerli halkına, Ayder'de tüm ilgi alakalarını esirgemeyen Ayderoom çalışanlarına çok çok teşekkür ediyorum.
03.04.2016