Belediyemiz 1500 aileye gıda paketi dağıttı

Sason Belediyesi Bayram öncesi yoksul vatandaşların imdadına yetişti.sason ilçesi ve bazı köylerde ikamet eden gelir düzeyi düşük 1500 aileye 100 TL’lik gıda paketi dağıttı. Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Cuma Uçar “Ramazan ayında gıda sıkıntısı çeken dar gelirli ailelere yardım etmek istedik.Belediyenin görevleri arasında sosyal yardımlarda bulunuyor. Bu yıl Ramazan ayı münasebetiyle 1500 aileye yaklaşık değeri 100 TL olan erzak paketlerinden dağıttık. Erzak paketlerini dağıtımı sırasında ailelerin gururunun incitilmeyeceği şeklinde adresler tek tek belirlenip evlere dağıtımı gerçekleştirdik. Tüm Sason halkının Ramazan bayramını kutluyoruz” şeklinde konuştu.

26.07.2014