18 Mart Çanakkale Zaferinin 100. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle ilçemizde Tören düzenlendi

8 Mart Çanakkale Zaferinin 100. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle ilçemizde Tören düzenlendi. Alanda düzenlenen törene ilçe Kaymakamımız Tekin DÜNDAR, Garnizon Komutanı vekili Ümit SAYER , Sason Belediye Başkanı Cuma UÇAR, protokol üyeleri, Sason Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı, askeri personel, şehit aileleri ve gaziler, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı. Saat 09.30 da başlayan tören, Atatürk Anıtına Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı tarafından çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu, Saat 10.00 da Yunus Emre İlk Öğretim Okulu konferans salonunda Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, Öğrencilerin şiir okuması ile programa Sason Kaymakamlığının düzenlediği Şehit ve Gazi yakınlarına Yemek daveti ile program sona erdi.
18.03.2016