Sason Belediyesi tarafından “Daha Güzel ve Daha Temiz Bir Sason için temizlik kampanyası başlatıldı. Başlatılan temizlik kampanyası çalışmalarına Sason Belediye Başkanı Cuma UÇAR ve Tüm Sason Belediye personeli katıldı. Uçar, “İlçemizi daha yaşanılır ve daha temiz bir kent haline getirmek için başlatılan temizlik çalışmalarımız günlük rutin temizlik çalışmalar dahil bu tip temizlik çalışmalarımız 15 günde bir devam edecek dedi. Gelişi güzel bir şekilde atılan çöpler çevre kirliliğine yol açmaktadır. Çevre kirliliğine yol açan çöpler insan sağlığı için büyük bir tehdit oluşturmaktadır. Bundan dolayı çöplerin daha düzenli bir şekilde toplanan çöplerin konteynerlerine atılması gerekiyor” dedi. Açıklamanın ardından gruplara ayrılarak İlçe merkezinde temizlik çalışmasına başlandı. ” Temiz bir Sason için temizlik kampanyasına İlçe halkı da duyarlılık göstererek çalışmalara destek verdi.
17.03.2016