Sason Belediye Başkanı Cuma UÇAR 13 Mart 2016 da yapılacak olan Yüksek öğretime geçiş sınavına (YGS) ye Girecek olan Öğrencilere Başarılar dileyerek bir mesaj yayınladı. 13 Mart sabah saat 07,00 da ilçe çarşı merkezinde Belediye araçlarımız sınava girecek öğrencileri Batman il merkezine götürmek üzere ücretsiz olarak hizmet verecektir dedi. Uçar mesajında, Aileleriyle birlikte milyonlarca insanımızı yakından ilgilendiren bu sınavda öğrencilerimiz sadece kendi gelecekleri için değil aynı zamanda ülkemizin geleceği için de ter dökecekler dedi. Şunu unutmayalım, sınav önemlidir, ama her şey değildir. Önemli olan yaşamda ne isteğinizi bilmek ve o yolda yürümektir. Kendinizi, bilginize, becerinize güvenerek sizin için en iyisini yapacağınıza eminim. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, ailelerimize ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize, günlük ve gelecek yaşantılarında gereken bilgi ve becerilerin kazandırılması, çağdaş normlara uygun bir yapıya kavuşturulması, belediye olarak bizlerinde en önemli ve öncelikli görevidir. Bu kapsamda sizlerin geleceğe hazırlanmasında üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum' dedi.
12.03.2016