Sason Kaymakamlığının destekleri ve Sason Belediyesinin ulaşımı sağlama destekleri ile Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği ilkokullar arası kız ve erkek futbol turnuvasının final maçı oynandı. Şampiyon olan ve 2.,3. ve centilmenlik kupası almaya hak kazanan kız ve erkek takımlarına Kaymakamımız Sayın Tekin DUNDAR ve Sason Belediye Başkan Vekili Sayın Nedim IŞIK ve İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Alparslan Öztürk,Milli eğitim Müdürümüz sayın Feyzullah Yar tarafından kupaları verildi.
02.03.2016