Sason Belediyesi Yeni Jeneratör aldı

Sason ilçesinde elektriklerin sık kesilmesine karşı önlem alan Sason Belediyesi, belediye hizmet binasına 45 kv büyüklüğünde jeneratör aldı. Sason ilçesinde elektriklerin kesilmesi durumunda belediyede resmi işlerin aksamaması ve vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için Sason Belediyesi jeneratör aldı. Konuya ilgili açıklama yapan Sason Belediye Başkanı Cuma UÇAR; Teknolojinin gelişimine bağlı olarak Elektrik ihtiyacıda sürekli artıyor yeni aldığımız bu jeneratör ihtiyacımızı yeteri kadar karşılayacaktır dedi "Belediyenin kuruluşundan bu yana belediyemizde jeneratörün olmaması birçok konuda sıkıntılara neden olmaktaydı. Yeni aldığımız jeneratörle birlikte belediyemizde artık elektrikler kesilmeyecek. Yapacağımız her çalışma halkımızın yararına daha iyi hizmet vermektir" dedi .Yeni alınan jeneratör den çarşı merkezini aydınlatacak şekilde 4 adet projektör aydınlatma lambası takılarak bu günden itibaren Elektrik kesildiği zaman çarşı merkezide aydınlık olacak dedi .Uçar Belediyenin tüm ihtiyaçlarını tek tek çözmeye devam edeceklerini belirterek göreve başladığımız günden bu yana belediyeye bir çok araç kazandırdıklarını belertti .Uçar bu günden sonra Belediyemizde hiçbir iş aksamadan yürüyecek,Yeni alınan jeneratörümüz Belediyemize ve Sason Halkına hayırlı olsun dedi.
18.02.2016