Sason Kaymakamı Tekin DUNDAR , Belediye Başkanımız Sayın Cuma UÇAR ve Yücebağ Belde Belediye Başkanı Atila ÇETİNKAYA yeni atanan Sason devlet hastanesi Baş hekimi Dr Mevlüt ÇİMEN'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Sason Kaymakamı Sayın Tekin DUNDAR, Sason Belediye Başkanımız Sayın Cuma UÇAR ve Yücebağ Belde Belediye Başkanı Atila ÇETİNKAYA, Sason Devlet Hastanesine yeni atanan Baş hekim Dr Mevlüt Çimen’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.Başkan Uçar Devlet Hastanesinde yapılması gereken ne varsa Belediyenin bu konuda elinden gelen tüm yardımı yapacağını belirtti.Dr Mevlüt Çimen Hastane hakkında bilgi vererek, Ziyaretlerinden dolayı protokol üyelerine teşekür etti.

15.02.2016