İlçemizdeki Trafik sorununu çözmek için Belediye Başkanımız Cuma Uçar ve İlçe Emniyet Amiri Alparslan Öztürk minübüs şoförleriyle toplantı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Cuma Uçar, Yunus Emre Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmada, ilçede araçların park sorunun bulunmadığını söyledi. Sürücülerin gelişi güzel cadde ve sokaklara park yapmamaları uyarısında bulunan Uçar, "Belediyemizin yapmış olduğu mevcut otoparklar ilçedeki bütün araçları barındırabilecek büyüklüktedir oto park ücreti alınmayacağını belirten Uçar. Yaptığımız bu otoparklara yeni kamera sistemi takılacak ve sürekli belediyemizin görevlendireceği bir personel orada hazır olacaktır. Burada oluşabilecek araç kundaklamaları ve hırsızlıkların önüne geçilmiş olunacak. Yeni otoparklar büyük araçlar, minibüsler ve küçük araçlar için olmak üzere üç bölümden oluşuyor" dedi. İlçe Emniyet Amiri Alparslan Öztürk de ilçenin genel görünümü ve trafikte oluşan aksaklıkları fotoğraflarla anlatan bir sunum yaptı. Toplantıya, ilçede hizmet veren minibüs sürücüleri ve diğer yetkiler katıldı.
26.01.2016