Başkan Uçardan hastanede yatan hastalara ziyaret

Belediye Başkanımız Cuma Uçar; Sason devlet Hastanesi Baş hekimi ve çocuk uzmanı olarak 3 yıl hizmet veren Dr. Dilfuza Ağalıoğlu’na, Kaymakamımız sayın Tekin Dündar tarafından verilen veda yemeğine katıldı. Yemeğin ardından Kaymakamımız tarafından eski Başhekimimize plaket takdim edildi. Dr. Dilfuza Ağalıoğlu’na hizmetlerinden dolayı kaymakamımız sayın Tekin Dündar ve Belediye başkanımız Sayın Cuma Uçar; teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar dilediler.
Kaymakamımız Tekin Dündar ve Belediye Başkanımız Cuma Uçar ,Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Sayın Mehmet Hakan Pamukçu ve beraberindekiler Sason Devlet Hastanesinde bir takım ziyaretlerde bulundular. Hastanemizde yeni açılan ameliyathane, yoğun bakım ünitesi ve sterilizasyon ünitelerini inceleyen Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Uçar gerekli bilgileri servis doktorları ve Hastane Müdüründen aldılar. Kaymakamımız Dündar ve Başkanımız Uçar sağlık hizmetlerinin daha iyi seviyede sürdürülmesi ve hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirttiler. Beraberinde hastane yetkilileri ve doktorlarla birlikte hastaları da tek tek ziyaret eden heyet, hasta yakınları ve hastalar ile sohbet ederek geçmiş olsun diyerek acil şifalar dileklerinde bulundular.

07.01.2016